Септември и Славия играят при резултат 0:2 в първи мач от

...
Септември и Славия играят при резултат 0:2 в първи мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Септември - Славия 0:2, пропуск за домакините

Септември и Славия играят при резултат 0:2 в първи мач от 28-ия кръг в efbet Лига. " Белите " поведоха след попадение на Тони Тасев в 44-а минута. Владимир Николов удвои задатъка на гостите в 76-а минута.

В първите 20 минути на мача не се случи кой знае какво на националния стадион " Васил Левски ", като двата отбора се редуваха да имат по-дълги притежания на топката. Резултатът обаче не беше кой знае какъв брой блестящ. 

В 21-а минута обаче пристигна и първият сериозен късмет в срещата. След центриране от десния фланг Симеон Александров се оказа на чиста позиция на задната греда, само че не нацели вратата на Вуцов.

Последва лека активизация в редиците на " белите " и неакуратен удар на Галин Иванов, както и прецизен подобен на Кристиян Стоянов, който обаче не затрудни Димитър Шейтанов. 

В 28-а минута пристигна нов пропуск на сметката на домакините. След нова хубава офанзива от Септември по десния фланг Мартин Петков се оказа на хубава стрелкова позиция, само че ударът му беше много неакуратен.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР